Mobirise

STUDENTSKI FRONT PODRŽAO PROTEST MALINARA U ARILJU

Nakon obaranja cene maline na duplo nižu od minimalne isplatljivosti juče su u Arilju malinari održali protest na kome su najavili da će ukoliko se ne vrati cena koja im odgovara uslediti radikalnije mere.
STUDENTI PODRŽAVAJU SELJAČKU BUNU

Još jedan udarac na standard stanovništva naše zemlje! Trgovci su zbog sporazuma potpisanih sa partnerima iz EU oborili cenu maline na dvostruko nižu od one koja predstavlja minimalnu isplatljivost. Veliki broj studenata dolazi upravo iz tih siromašnih krajeva zemlje koji nakon uništavanja industrije preživljavaju još od koliko toliko povoljne cene maline pa ove mere.

PETICIJA ZA IZMENU
IZBORNIH ZAKONA

U tekstu "Studente i radnike na izbornu listu" smo objasnili zbog čega zahtevamo izmenu izbornih zakona. Najavili smo pokretanje peticije za izmenu izbornih zakona Prvog maja, što smo i uradili.
Dalje nastavljamo sa sakupljanjem potpisa koje ćemo predati Narodnoj skupštini.

STUDENTE I RADNIKE NA IZBORNU LISTU

Prvog maja ćemo početi sa prikupljanjem potpisa za promenu izbornog zakona po kome za prikupljanje potpisa više neće biti potreban novac već će se oni prikupljati na bazi peticije!
PRVOG MAJA STUDENTI
UZ RADNIKE

Prvog maja će se studenti okupiti kako bi opet, zajedno sa radnicima iskazali nezadovoljstvo svojim trenutnim ekonomskim položajem.

ODRŽAN PROTEST "STUDENTI PODRŽAVAJU RADNIKE"

Juče je Studentski front održao u Beogradu protest "Studenti podržavaju radnike".
Ispred Vlade Republike Srbije okupljenima su se obratili prvi sekretar Studentskog Fronta, Milan Petković a nakon njega Željko Veselinović i Aleksandar Banjanac.

UDRUŽENI SINDIKATI SRBIJE "SLOGA" PODRŽALI STUDENTE ZA PRAVA RADNIKA

Nakon razgovora prvog sekretara Studentskog fronta, Milana Petkovića, i predsednika Udruženih sindikata Srbije "Sloga", Željka Veselinovića, dogovoreno je da ovaj sindikat podrži protest.
STUDENTI PODRŽAVAJU RADNIKE

PODRŽIMO GENERALNI ŠTRAJK RADNIKA "GOŠE" I HRABRIH RADNICA "FORI TEKSTIL-A"!
Radnici u Srbiji su u očajnom položaju! Mi ćemo za nekoliko godina biti ti radnici!
NEMA BORBE PROTIV VLASTI BEZ EKONOMSKIH ZAHTEVA!