POČETNA  VESTI  DOKUMENTA  MATERIJALI  KONTAKT

Glasaj za Željka Veselinovića

Studentski front (SF) poziva sve svoje aktiviste, članove, simpatizere i kolege studente da na izborima za predsednika Republike Srbije 2.aprila 2017. godine glasaju za Željka Veselinovića, kandidata udruženja građana “Radnik nije rob“.

Željko Veselinović je jedini kandidat na izborima za predsednika Srbije koji se zalaže za ponovno uvođenje besplatnog studiranja, tekovine stečene tokom perioda socijalističke izgradnje u našoj domovini. Veselinović je jedini kandidat koji se protivi grozomornoj i anti-studentskoj „Bolonjskoj deklaraciji“ koja ima za cilj da studiranje bude privilegija bogatih kao i dualnom obrazovanju koje produbljuje eksploataciju tuđeg rada i uvodi dečji  rad na mala vrata. Željko Veselinović je bio rame uz rame u svim borbama progresivnog studentskog pokreta. Kako je on podržavao nas, tako je sada došlo vreme da mi podržimo njega!

Željko Veselinović je jedini kandidat koji se izjašnjava protiv kapitalističke eksploatacije i zalaže za reindustrijalizaciju Srbije i prekid odnosa sa lihvarskim finansijskim organizacijama poput Međunarodnog monetarnog fonda i Svetske banke, što su uz deprivatizaciju, osnovni preduslovi za iskorenjivanje nezaposlenosti i zaustavljanje odliva mladih iz zemlje.

Studentski front ističe da njegovu podršku u svim fazama izbora za predsednika Srbije ima samo Željko Veselinović. Među ostalim kandidatima studenti ne mogu birati „manje zlo“ jer oni nisu njihovi već prijatelji krupnog kapitala.

 

Neću vlast buržuja nego radnog naroda!

Znanje nije roba!

Studenti a ne klijenti!

 

Sekretarijat Studentskog fronta

Beograd,

2.mart 2017. godine